• 4851659845

Ny produktmeddelelse – Ultra Fin Dry Erase Marker

TWOHANDS ultrafin tørsletningsmarkør, de bedste tørsletningsmarkører til studiet, klasseværelset og kontoret.

 

Sig farvel til dagene med støvede tavler og hej til herlighederne af tør sletning.Tørtslettetavler er blevet en fast bestanddel i hjem, skoler og kontorer, hvilket gør pålidelige tørsletningsmarkører must-haves. Tuscherne tilbyder et bæredygtigt alternativ til papir såvel som bekvemmelighed.

For at imødekomme behovene hos flere mennesker, udgav vi denne ultrafine tørsletningsmarkør, de kommer i livlige, dristige farver, der dukker godt op på hvide tørslettetavler og er lavet til gentagen brug på dem.Brug dem derhjemme, i skolen eller på dit kontor eller studie til lister, diagrammer, noter, tegninger, præsentationer og mere.

De ultrafine spidser i denne 12-pack er gode til at skrive og tegne (10 farver + 2 sorte);voksne og børn nyder lige så godt deres tilfredsstillende dækning.TWOHANDS laver også tuscher med fine og ekstra fine spidser, der lader din kreativitet svæve.Det er også lavt lugt og ugiftigt, ideel til klasseværelse, kontor og hjemmebrug.

qfasfaf

Brug af tør-slette lommer til regneark er en fantastisk måde at spare papir og penge på.TWOHANDS Ultra-Fine Point Dry Erase Markers er ideelle til disse, med spidser, der ligner blyanter eller kuglepenne i tykkelsen.Mærkerne er relativt små i størrelse - gode til køleskabe, mindre whiteboards, kalendere og børnehænder.

Markørerne er alt-til-alle-mennesker med tør slettemarkører. De veldesignede låg har, så markøren bliver siddende og ruller ikke af dit skrivebord.Der er ingen skarp lugt af tør viskemarkør: blækket har en lav lugt.Markørerne har ultrafine spidser, der tillader både præcise linjer og brede farveområder.Blækket tørrer hurtigt og udtværes ikke let.


Posttid: 03-04-2022