• 4851659845

TWOHANDS highlighter, 6 pastelfarver, 20079

farve:

  • color
  • color
  • color
  • color
  • color
  • color

STØRRELSE: Vælg en STØRRELSE


Produktdetaljer

kunde anmeldelser

Produktdetaljer

Stil:Highlighter, Mejselspids
Mærke:TOHÆNDER
Blækfarve:Pink, orange, gul, grøn, blå, lilla.
Punkttype:Mejsel
Antal stykker:6
Varens vægt:3,84 ounce
Produktdimensioner:6,49 x 4,72 x 0,71 tommer

 

Funktioner

TDe bløde, moderigtige farver vil give dit arbejde et subtilt, men stilfuldt look, inklusive Pink, orange, gul, grøn, blå, lilla.

Hurtigttørrende blæk forhindrer udtværinger og pletter.

De to linjers bredder, 1 mm + 5 mm - ideel til at fremhæve tekster i forskellige størrelser samt til at tegne linjer af forskellig tykkelse.

De er sikre at bruge for enhver studerende, kontormedarbejder og næsten alle (børn, voksne osv.)

detaljer

asvv
vqqebq

kunde anmeldelser

bedre læsbarhed - ikke distraherende

★ Anmeldt i USA den 1. januar 2020

Farve: Pastel Størrelse: 6-Count

At fremhæve i mine bibler og forskellige bøger er noget, jeg kan lide at gøre fra tid til anden.De førende mærkers farver er for dristige, strålende og mørke til mine formål.Jeg foretrækker de mere subtile pastelnuancer af disse TWOHANDS highlightere.Pastelnuancerne gør det nemmere at læse teksten, hvilket betyder, at kontrasten fra sort print ikke behøver at konkurrere med en for mørk eller for levende highlight-farve.Også blødningen igennem på den anden side er ikke så distraherende som med de alternative mærkers farver.Så hvis du kan lide at bruge highlightere til at markere vigtige tekster og kan lide ideen om at bruge forskellige farver, men viger dig tilbage fra dem, fordi de er for mørke eller for levende, er disse highlightere noget for dig!

Mine yndlings highlightere!

★ Anmeldt i USA den 14. oktober 2019

Jeg elsker farverne.De er ikke ekstremt lyse, og blækket bløder ikke gennem mit papir (så længe du ikke bruger de billige ting lol).Spidsen er stærk og bred.
*HVIS* du bruger blyanter, vil disse highlightere blive "plettet" af grafitten.Jeg bruger normalt en pen, så det er ikke et problem for mig.Der er ingen udtværing eller pletter, når det bruges på blæk.

Så sød og effektiv

★ Anmeldt i USA den 23. juni 2021

Jeg har kun haft dem i et par dage, så jeg kan ikke røre ved levetiden, men jeg kan sige, at jeg vil genkøbe og hvorfor.Farverne er iøjnefaldende, men ikke smerteudholdende.Den grålige farve kan være en favorit.Ingen af ​​dem udtværes eller bliver plettet af min blyant, og de er ikke blødt igennem på mit planlæggerpapir.Jeg er absolut fan, og jeg håber, du vil prøve det.Det var uden tvivl højdepunktet i min uge ;)

Skriv din besked her og send den til os